Ervaar zelf de genezende werking van edelstenen en zilveren sierraden. Genezende werking van edelstenen; Het gebruik en kennis van edelstenen, kristallen en mineralen is al zo oud als de geschiedenis van de mensheid zelf.

Bekijk de mogelijkheden en toepassingen.

Bestellen

U kunt ons bezoeken op de verschillende beurzen of direct uw bestelling plaatsen via de website. Kijk hier voor een overzicht van onze wekelijkse beurzen. 

Betalingen
Aanbevolen: Snel en Kosteloos! Vooruitbetaling op postgiro 5369770 t.n.v. Silverbol.com, Breda. Voor Belgische klanten op rekeningnummer: 000325016583 t.n.v. Silverbol.com, Breda/Nederland.

Bij betaling via PAYPAL aan hg.vantwuijver@casema.nl wordt 4,5% van het totaalbedrag aan kosten extra in rekening gebracht.

Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je bestelling en of alles uit voorraad te leveren is en een opgave van het te betalen bedrag. Na ontvangst van je overboeking worden de artikelen je onmiddellijk toegestuurd per post.

Wij berekenen Euro 2.50 verzendkosten per zending voor verzending per gewone briefpost. Wilt U Uw bestelling aangetekend ontvangen wilt U dit dan bij de bestelling aangeven en € 5,- extra overmaken.

Prijzen op de site zijn in EURO en inclusief BTW.

Teruggave garantie
De klant heeft het recht om de ontvangen artikelen binnen 5 dagen aan Silverbol te retourneren, onder de volgende voorwaarden: De retourgezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd in de originele verpakking, deugdelijk verpakt en AANGETEKEND te worden teruggestuurd. De klant krijgt naar wens een ander artikel of het aankoopbedrag terug (minus verzendkosten). Om hygiënische redenen geldt de teruggave-garantie niet voor OORMODE.

De teruggave garantie geldt niet voor de Tientjeshoek (opruiming) artikelen.

Reklames
Deze dienen binnen 24 uur na ontvangst van de goederen per e-mail of per post aan Silverbol te worden gemeld. Na deze termijn worden geen reklames meer aanvaard.

Edelstenen
Het is mogelijk dat de kleuren en/of vorm van de edelstenen enigszins afwijken van de foto op de site.

Ringmaten: Meet van een ring die je goed past de doorsnede van de ring in millimeters. Dat is de bestelmaat. Altijd hele millimeters (maten) bestellen dus bijvoorbeeld: 18,5 mm gemeten = bestelmaat 19.

Silverbol bij u in de buurt

Werking van edelstenen

Actilus Webdesign