Ervaar zelf de genezende werking van edelstenen en zilveren sierraden. Wat zijn Knuffelstenen? Deze stenen zijn wat groter dan de normale Gezondheidshangertjes (ca. 2 tot 4 cm). Deze stenen zijn getrommeld (gladde struktuur) en zijn ideaal om in je broekzak te steken of om onder je hoofdkussen te leggen.

Mogelijkheden voor beurs en online bestellen !

Bijna ieder weekend zijn we te vinden op Spirituele beurzen door het hele land. Komt u rustig langs om ons te bezoeken en vragen aan ons te stellen. Tevens kunt u een selectie van ons aanbod bekijken op onze stand.

U vindt ons altijd op de PARANORMALE afdeling en herkent ons aan de stand met sieraden en mineralen in alle formaten en aan ons spandoek achter ons met de tekst:

SILVERBOL.COM  - 'Dit is de stand van Corrie en Henk'

U kunt ons aanbod ook eenvoudig en direct bestellen via onze nieuwe online shop. We hebben vele verschillende sieraden, mineralen, symbolen etc.

Als u vragen heeft aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Wij zien Uw bezoek graag tegemoet !

Silverbol bij u in de buurt

Wat zijn edelstenen ?

De aarde is opgebouwd uit gesteenten die zijn samengesteld uit verschillende mineralen. Dit zijn chemische verbindingen met een bepaalde kristalopbouw. Edelstenen zijn mineralen die bijzonder zijn qua kleur of lichteffecten, vaak zeldzaam en daardoor kostbaar. Lees meer >>

Edelstenen in webshop

Vanaf nu - grote sortering geslepen edelstenen.
Actilus Webdesign