Bestel nu ook veilig en betaal direct online bij de webshop van Silverbol Vanaf nu - grote sortering geslepen edelstenen voor de vakman of hobby sieradenmakers.
Klik op MINERALEN, GESLEPEN STENEN en PUNTEN - kies daarna de steensoort.

Webshop en bestellen

Naast het ons bezoeken op de verschillende beurzen door heel Nederland kunt u direct uw bestelling plaatsen via de website.

U kunt een directe selectie maken op deze pagina's:

- Sieraden webshop >> 
- Symbolen webshop >>   
- Edelstenen webshop >>

Hieronder kunt u aanvullende informatie lezen over onze producten en bestellingen.

Edelstenen
Het is mogelijk dat de kleuren en/of vorm van de edelstenen enigszins afwijken van de foto op de site.

Ringmaten
Meet van een ring die je goed past de doorsnede van de ring in millimeters. Dat is de bestelmaat. Altijd hele millimeters (maten) bestellen dus bijvoorbeeld: 18,5 mm gemeten = bestelmaat 19.

Teruggave garantie
De klant heeft het recht om de ontvangen artikelen binnen 5 dagen aan Silverbol te retourneren, onder de volgende voorwaarden: De retourgezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd in de originele verpakking, deugdelijk verpakt en AANGETEKEND te worden teruggestuurd. De klant krijgt naar wens een ander artikel of het aankoopbedrag terug (minus verzendkosten). Om hygiënische redenen geldt de teruggave-garantie niet voor OORMODE.

De teruggave garantie geldt niet voor de Tientjeshoek (opruiming) artikelen.

Reklames
Deze dienen binnen 24 uur na ontvangst van de goederen per e-mail of per post aan Silverbol te worden gemeld. Na deze termijn worden geen reklames meer aanvaard.
Actilus Webdesign